Fönsterbyte

Vi kommer hem till dig och mäter dina fönster och ger en kostnadsfri offert på både material och arbete. Allt ingår i vårt fasta pris, en trygghet för dig som kund.
NiJo BYGG är certifierad elitmontör. Vi tar hand om ditt eventuella ROT-avdrag.

Vi hjälper gärna dig. Om du inte vet vad och hur du vill ha det finns vi som ett bollplank och kan leda dig till ett bra val. Vi monterar och säljer alla förkommande märken på marknaden idag.

Efter att du tagit kontakt med oss så bokar vi in en tid som passar och då tittar vi på olika alternativ som kan passa dig. Efter detta möte återkommer vi med en skriftlig offert som tydligt visar allt som ingår och det som eventuellt inte ingår. Sådant kan till exempel vara att kunden själv vill köra de gamla fönstren till återviningscentralen för att hålla nere kostnaden.

När vi är överens om allt kan vi börja montera och vanligast är att vi står för allt. Med ett komplett montage hos oss menas att vi skyddar och täcker in golv och möbler vid fönstret som skall bytas. Efter det river vi ut det gamla fönstret, monterar det nya fönstret, drevar och utför ny påsalning och nya foder runt om. Utvändigt skiljer sig fasader men oftast monterar vi plåtsmygar runt om och givetvis ett nytt fönsterbleck. Montering av handtag och tillbehör som persienner och ventiler utförs också.

Vi transporterar alla de gamla fönsren till återvinningscentralen och städar noggrant av arbetsplatsen. Vi monterar nästan alla fönster med Adjufix monteringssystem för en säker infästning. NiJo Bygg är certifierad Elitmontör.

Många referensobjekt finns att tillgå i mellanskåne.